L’Escola de Doctorat de la Universitat Politècnica de València és l’estructura universitària responsable, des del punt de vista acadèmic i administratiu, dels estudis de Doctorat de la Universitat.

Es tracta d’una Escola multidisciplinària que acull l’activitat de programes de doctorat de diferents branques: Enginyeria i Arquitectura, Ciències, Art i Humanitats i Ciències socials i desenvolupa la seua pròpia estratègia lligada a l’estratègia d’investigació de la Universitat en les seues diferents estructures d’investigació.

Dona-li click per a accedir a la pàgina web per a informar-te de tot el que ofereix l’Escola de Doctorat.

 

Sessions d’Interés

Play

A més, es van fer una sèrie de tallers on van informar sobre la importància d’acompanyar als estudiants de doctorat en el seu transcurs per la UPV.

Es van comunicar aspectes com les necessitats que tenen a nivell acadèmic, personal i social, per a traure possibles solucions.

 

Play

Una cosa molt important i que hem de cuidar cada dies, és la nostra salut mental. Per això, el responsable del Servei d’Atenció Psicològica a l’Estudiant (SAPE), Pau Palau de Llago, ens comentarà algunes de les estratègies que et seran útils a l’hora de treballar l’estrés.