PIAE+

Programa Integral de Acompañamiento al Estudiante

JORNADA DE BENVINGUDA DOCTORAT

Benvingut a ta casa, la Universitat Politècnica de València, on gaudiràs d’aquesta etapa com a doctorand/a!

T’esperem en unes jornades institucionals d’acollida per als estudiants de doctorat el pròxim 21 de novembre a les 10:30 perquè conegues en poc de temps tot el que la UPV pot fer per tu.

Et donaran la benvinguda a la UPV la directora de l’Escola de Doctorat i el delegat de l’Escola de Doctorat junt amb un equip institucional.

La sessió serà presencial a l’auditori del cub blau de la CPI (en l’annex està el plànol i el pots localitzar a 8B) i, tot seguit, al vestíbul annex hi haurà una fira amb tots els serveis UPV perquè els conegues i sàpigues què poden fer per tu. A més, pots visitar la fira mentre gaudeixes d’un esmorzar servit allí mateix.

I per a agrair-te la teua companyia, et donarem un obsequi PIAE+ junt amb el teu certificat d’assistència a l’esdeveniment.

Per a accedir és necessària la inscripció i atès que l’aforament és limitat serà per estricte ordre d’arribada:

→Link

“No et limites a passar per la universitat, permet que la universitat passe per tu”.

 

JORNADA VIU EL MÀSTER A LA UPV

Benvinguts a la Jornada Viu el Màster a la UPV!

T’esperem en unes jornades institucionals, que hem denominat Viu el Màster a la UPV, el pròxim 3 de novembre a les 12:30, perquè conegues en poc de temps tot allò que la UPV pot fer per tu.

Et donaran la benvinguda a la UPV el rector i la vicerectora d’estudiants i emprenedoria, junt amb un equip institucional.

La sessió serà presencial al Nexus i, a continuació, al vestíbul annex hi haurà una fira amb tots els serveis UPV perquè els conegues i sàpigues què poden fer per tu. A més, pots visitar la fira mentre gaudeixes d’un aperitiu servit allí mateix.

I per a agrair-te la teua companyia, et donarem un obsequi PIAE+ junt amb el teu certificat d’assistència a l’esdeveniment.

→Link

“No et limites a passar per la universitat, permet que la universitat passe per tu”.

-M. Esther Gómez Martín

FESTA DE BENVINGUDA

El dijous 6 d’octubre, celebrem el nou curs amb una festa de benvinguda en la Universitat Politècnica de València, als campus de Vera i Alcoi. Des de Gandia hi haurà un autobús gratuït per a anar a València.

En la festa hauran actuacions musicals, monòlegs, Dj’s, concursos, menjar… a més, el campus de Vera acollirà la Fira de Generació Espontània.

També hi haurà una festa de benvinguda al campus d’Alcoi que estaran també acompanyats de concerts, monòlegs i activitats.

Com a última sorpresa, hi haurà un sorteig de PIAE+ per als estudiants de la UPV (Campus de Vera, Gandia i Alcoi). Per a participar, haureu de ficar-vos en el nostre instagram piae_*upv i en el nostre últim post del sorteig:

-Seguir a piae_upv.

-Donar-li like a aqueix post.

-Esmentar dos amics.

-Penjar una foto esmentant a piae_upv si vols un vot extra.

Molta sort i us esperem el 6 d’octubre!

Tallers per a estudiants UPV

COM M’INSCRIC?
  1. Iniciar sessió en INTRANET
  2. Secretaria virtual
    • Portal de formació continua i permanent
  3. Oferta formativa
    • ICE
  4. Selecciona l’Oferta: TALLERS DE DESENROTLLAMENT PERSONAL 2022 (tercera convocatòria)

Pots triar un máxim de 5 tallers segons la teua preferència (en cada convocatòria)

QUAN M’INSCRIC?

La inscripció s’inicia el dia marcat en cada convocatòria i està activa fins a 3 dies abans de l’inici de cada activitat.

Jornades d’Acolliment del grau 2022-2023

Benvinguts a la UPV!

Durant els dies 8 i 9 de setembre va tindre lloc les Jornades d’Acollida per als nous alumnes de grau.

Comptem amb una Fira de Servici que va tindre lloc els mateixos dies 8 i 9 de 10:00h a 14:00h en els Jardins del campus de Vera pròxims a la Casa de l’Alumne i a les lletres UPV.

Per a més informació, han de contactar amb cada centre que organitza les Jornades d’Acollida.

 

« Older posts

© 2022 PIAE+

Theme by Anders NorenUp ↑