Llegir més

SORTEIG PER A TOTS ELS ESTUDIANTS UPV

Després de tot el que han treballat els estudiants de la UPV, creiem que es mereixen de veritat aquest sorteig de 2 entrades de Cinemes ABC. Entra i coneix totes les instruccions del sorteig…


Jornada d’Informació de Preinscripció en els Màsters UPV

La Jornada d’Informació de Preinscripció en els Màsters UPV és el primer esdeveniment que es realitza per als estudiants de quart grau. És una bona manera de conéixer els màsters de primera mà i resoldre tots els dubtes. A més compta amb una fira de Màsters, un obsequi *PIAE+ i un esmorzar. Us expliquem com inscriure’t.


JORNADA DE PORTES OBERTES (JPA)

Per als estudiants de nou ingrés s’han organitzat unes Jornades de Portes Obertes on podran assistir estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau al costat de famílies, tot de manera presencial.


PIAE+ ÉS NOTÍCIA

La Vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria de la UPV, Esther Gómez ens presenta PIAE+ en Valenciaplaza on ens comenta els objectius del nostre programa i la importància que estiga en la Universitat Politècnica de València.


FELICITACIÓ DE  NADAL DE PIAE+

Felicitació de Nadal amb tos els Responsables PIAE+ on ens desitgen unes bones festes i dediquen unes paraules.


JORNADA BENVINGUDA DOCTORAT

Benvinguda institucional a la Jornada de benvinguda doctoral a la UPV, seguida d’una fira perquè conegueu els serveis que us ofereix la universitat i un obsequi PIAE+ a tots els inscrits a l’acte.


JORNADA VIU EL MÀSTER

Benvinguda institucional a la Jornada Viu el Màster, seguida d’una fira perquè conegueu els serveis que us ofereix la universitat i un obsequi PIAE+ a tots els inscrits a l’acte.

 


CURSOS I TALLERS PIAE+

Us presentem una gran varietat de Cursos i Tallers PIAE+.

Ací podràs trobar tot el necessari per al teu aprenentatge en la Universitat Politècnica de València.


RESUM FIRA DE SERVEIS PIAE+ GRAU

Hem volgut fer un vídeo que resumeix com va ser la Fira de Servei al Campus de la UPV per als estudiants de primer de grau i els Erasmus.

 


TALLERS PER A ESTUDIANTS UPV

 El programa de formació “Desarrollo personal” per a estudiants de la UPV, proporciona estratègies per a aplicar en la teua vida personal i estudiantil. Per a donar resposta a les necessitats formatives i aconseguir els teus objectius acadèmic-personals, t’oferim una varietat de temàtiques i modalitats formatives.

 

Llegir més

 

Fes click en les imagtes per a ampliar