GALERIA FOTOGRÀFICA

Benvinguda i resum de la Jornada Benvinguda Doctorat.

Fotografies de l’esdeveniment.


JORNADA BENVINGUDA DOCTORAT

Benvinguda institucional a la Jornada de benvinguda doctoral a la UPV, seguida d’una fira perquè conegueu els serveis que us ofereix la universitat i un obsequi PIAE+ a tots els inscrits a l’acte.


GALERIA FOTOGRÀFICA

 

Benvinguda i resum de la Jornada Viu el Màster.

Fotografies de l’esdeveniment.

 


JORNADA VIU EL MÀSTER

Benvinguda institucional a la Jornada Viu el Màster, seguida d’una fira perquè conegueu els serveis que us ofereix la universitat i un obsequi PIAE+ a tots els inscrits a l’acte.

 


CURSOS I TALLERS PIAE+

Us presentem una gran varietat de Cursos i Tallers PIAE+.

Ací podràs trobar tot el necessari per al teu aprenentatge en la Universitat Politècnica de València.


FESTA DE BENVINGUDA UPV


El dijous 6 d’octubre, celebrem el nou curs amb una festa de benvinguda  en la Universitat Politècnica de València, als campus de Vera i Alcoi. Des de Gandia hi haurà un autobús gratuït per a anar a València.

Celebra en gran l’inici de curs en la UPV.


RESUM FIRA DE SERVEIS PIAE+ GRAU

Hem volgut fer un vídeo que resumeix com va ser la Fira de Servei al Campus de la UPV per als estudiants de primer de grau i els Erasmus.

 


TALLERS PER A ESTUDIANTS UPV

 El programa de formació “Desarrollo personal” per a estudiants de la UPV, proporciona estratègies per a aplicar en la teua vida personal i estudiantil. Per a donar resposta a les necessitats formatives i aconseguir els teus objectius acadèmic-personals, t’oferim una varietat de temàtiques i modalitats formatives.


JORNADES D’ ACOLLIMENT

La UPV La UPV acompanya als seus estudiants en aquest procés d’adaptació amb Jornades d’ Acolliment y el Pla d’Acció Tutorial Universitari(PATU)

 


SOM NOTÍCIA EN LA UPV:

El PIAE+ reconeix als equips del curs 21-22


GALERIA FOTOGRÀFICA: 

Acte de reconeixement PIAE+


VÍDEO: 

Benvinguda i resum de les accions PIAE+ realitzades Durant el curs 2021-22 per part de la coordinadora del programa Marina Alonso Díaz. Lliurament dels reconeixements els equips PIAE+ per part de la Vicerrectora d’estudiants i Emprenedoria M.Esther Gómez Martín i clausura de l’acte.


VÍDEO CONFERÈNCIA CONVIDADA ACTE DE RECONEIXEMENT PIAE+. 

A continuació, Jana Fernández ens parla sobre: “Quin el somni millora, tot millora”.


 

Fes click en les imagtes per a ampliar